Social Icons

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Σε ορφανοτροφείο της Λαμίας γιόρτασε το Πάσχα του ο Θεοδωράκης


Σε ορφανοτροφείο της Λαμίας γιόρτασε το Πάσχα του ο Θεοδωράκης
To Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συμμετείχε στο σούβλισμα του αρνιού, ζωγράφισε με τα κορίτσια και συζήτησε μαζί τους για τα όνειρά τους.
Όπως δήλωσε στους τοπικούς δημοσιογράφους «το γκρίζο των ημερών έχει ανάγκη από τα χαμόγελα και τις πολύχρωμες ζωγραφιές των παιδιών μας».
Τα κορίτσια του Ορφανοτροφείου - φιλοξενούνται από μωρά ως ηλικίας 20 ετών - έβγαλαν φωτογραφίες και συζήτησαν μαζί του για τα βιώματά τους. Τα δώρα του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν σοκολατένια πασχαλινά αυγά, μπογιές και ακουαρέλες για να ζωγραφίζουν - όπως χαρακτηριστικά τους είπε - τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Σε ερωτήσεις τοπικών δημοσιογράφων για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας ότι «σήμερα είναι μέρα γιορτής, τα πολιτικά προβλήματα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε από αύριο και οι οικογενειακές γιορτές είναι μια καλή αφορμή για να ασχοληθούμε με αυτούς που έχουν ανάγκη ένα δώρο, μια κουβέντα, ένα χάδι».

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια και οι κοινωνικοί λειτουργοί του Ορφανοτροφείου ζήτησαν τόσο από τον Σταύρο Θεοδωράκη όσο από τα τοπικά κανάλια και τους φωτογράφους να μην καλύψουν τα πρόσωπα των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν τα παιδιά και στη ζωή τους έχουν μάθει να μην κρύβονται και να μη ντρέπονται».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόταν από τη γυναίκα του Δομνίκη Λυμπεροπούλου και από εθελοντές του Ποταμιού.

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative