Social Icons

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Φονικός σεισμός 7,9 ρίχτερ στο Νεπάλ


Φονικός σεισμός 7,9 ρίχτερ στο Νεπάλ
Απίστευτη τραγωδία στο Νεπάλ προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός των 7,9 Ρίχτερ που έπληξε το πρωί του Σαββάτου τη χώρα, σε απόσταση περίπου 80χλμ ανατολικά της πόλης Ποκάρα.
Ο αριθμός των νεκρών φθάνει τους 668 , εκατοντάδες είναι οι τραυματίες, ενώ κατέρρευσαν δεκάδες κτίρια και σπίτια.
Το αμερικανικό ινστιτούτο USGS ανέφερε ότι ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 2χλμ. Η αρχική εκτίμηση των Αμερικανών ήταν για δόνηση 7,5 βαθμών και εστιακό βάθος 31 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με το Reuters, η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι το Νέο Δελχί και άλλες πόλεις της βόρειας Ινδίας. «Μπορείτε να δείτε τις εικόνες από τις κάμερες. Όλα έτρεμαν για ένα λεπτό, ίσως και περισσότερο» δήλωσαν στο Reuters δημοσιογράφοι του δικτύου NDTV με έδρα το Νέο Δελχί.
Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και στην Ινδία, λόγω του σεισμού.
«Όλοι είναι στους δρόμους και ο κόσμος σπεύδει σε νοσοκομεία» ανέφεραν μαρτυρίες από την πρωτεύουσα Κατμαντού. Εκεί κατέρρευσε ένας πύργος του 19ου αιώνα και από τα συντρίμμια του έχει ανασυρθεί νεκρός ένας άνθρωπος. Τουλάχιστον 50 άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του.
Ο Πύργος Νταράρα, που χτίστηκε το 1832, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Ήταν ανοιχτός για το κοινό εδώ και δέκα χρόνια και στον όγδοο όροφό του είχε ένα μπαλκόνι από όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να θαυμάσουν τη θέα.
Το CNN μετέδωσε ότι από τη δόνηση προκλήθηκαν χιονοστοιβάδες στο Έβερεστ, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί τουλάχιστον ομάδα ορειβατών και να βρουν τραγικό θάνατο οκτώ άτομα.

http://www.presspublica.gr

1 σχόλιο :

  1. απο οτι βλέπω ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ
    τώρα για να ακούσω δηλώσεις του γκλέ
    μάλλον δεν.................
    γιατί εχω σταματήσει τον αυνανισμό απο χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative