Social Icons

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ: Για την 3ωρη στάση εργασίας στην Τ Δ


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ
Λαμία, 24/4/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • Όταν, σε ολόκληρη την χώρα, η Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, μαζί μα τα Νοσοκομεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς διαμαρτύρονται έντονα για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, με την οποία βάζει χέρι στα αποθεματικά τους,
  • Όταν τα χρήματα που αρπάζει είναι αναγκαίοι και κρίσιμοι πόροι, που τους έχει πληρώσει ο λαός από το υστέρημά του, μέσω της φοροεπιδρομής και, αντί να κατευθυνθούν στην κάλυψη των άμεσων αναγκών του, καταλήγουν στους δανειστές,
  • Όταν στους δήμους δεσμεύονται χρήματα που προορίζονται για τη θέρμανση και τη σίτιση στους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές επιτροπές, τις κοινωνικές δομές, τα έργα και τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν οξυμένες λαϊκές ανάγκες,
Θα περιμέναμε την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, όπως γίνεται σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Θα περιμέναμε μια ουσιαστική συμμετοχή στην 3ωρη στάση της ΚΕΔΕ, η οποία, παρά την χλιαρή και υποχωρητική της στάση, έστω και για την τιμή των όπλων, δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα περιμέναμε να ενημερώσουν υπεύθυνα δήμαρχος και αντιδήμαρχοι το προσωπικό του Δήμου και όχι να αρκεστούν στην τηλεφωνική ενημέρωση του γραφείου προσωπικού.

Βέβαια ο κ, Δήμαρχος ήταν από τους πρώτους, που, από την πρώτη στιγμή, φάνηκαν βασιλικότεροι του βασιλέως κάνοντας δηλώσεις αποδοχής της βαθιά ταξικής επιλογής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Με τη συγκεκριμένη στάση της η Δημοτική αρχή των Λαμιέων ακύρωσε ακόμα και αυτή τη χλιαρή αντίδραση της ΚΕΔΕ, αφήνοντας τους υπαλλήλους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα».

Είναι ξεκάθαρο πως, αντί των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου να κάνει έργα και να προσφέρει υπηρεσίες, ενδιαφέρει το Δήμαρχο περισσότερο η συνεδρίαση του ΦοΣΔΑ Κεντρικής Φθιώτιδας που προσπαθεί να τον νεκραναστήσει για να περάσει την πολιτική του στην διαχείριση απορριμμάτων.

Με την ευκαιρία αυτή, θεωρούμε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη συνεδρίαση που έγινε χωρίς προηγούμενη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν μπορεί να οδηγείται μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative