Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 18:00 με θέματα:
- Έγκριση του Απολογισμού έτους 2014. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
- Έγκριση των Πεπραγμένων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2014. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
- Ενημέρωση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας από τον εκπρόσωπό μας στην Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας κ. Λάμπρου για τις δράσεις και τις ενέργειες της εταιρίας.
- Ενημέρωση του ΔΣ για τα διαλαμβανόμενα στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Απριλίου 2015 στην Πάτρα. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
- Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.