Social Icons

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο Απόστολος Γκλέτσος ομολόγησε ότι έχει δεχθεί bullying (βίντεο)



Απόστολος Γκλέτσος
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δήμαρχος εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρότερος είχε δεχτεί bullying και μάλιστα εξηγεί πως το αντιμετώπισε.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε»: «Μην το συνδυάσουμε με την Κρήτη αυτό. Μου έχει συμβεί και εμένα στα παιδιά μου χρόνια και όχι στην Κρήτη. Επειδή είχα στρατιωτικό πατέρα γυρίζαμε όλη την Ελλάδα και πάντα ήμουν ο καινούργιος. Πάντα στον καινούργιο του τη “πέφτουν” κυρίως τα μεγαλύτερα παιδιά...
Πήγα το είπα στους δασκάλους ότι με ενοχλούν και τελείωσε. Το κάθε παιδί πρέπει να λέει την αλήθεια, στους γονείς του και στους δασκάλους δεν θα πρέπει να νιώσει περίεργα και να φοβηθεί, πρέπει απλά να το πουν. Πρέπει οι γονείς να κάνουν την προεργασία ώστε να μην φοβάται το παιδί».
Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τον λόγο που το είπε δημόσια. «Άρχισα να μιλάω γι’αυτό όταν ξεπέρασα τα μεγάλα προβλήματα», είπε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://www.aftodioikisi.gr

2 σχόλια :

  1. Πάνος Ζαγαριώτης22 Μαρτίου, 2015 18:27

    αχχααχαχχαχαχααχχααχχα ότι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν ηταν στην δημοσιότητα και τα περιοδικά εγραφαν οτι πλακώθηκε με τον ταδε και τον δείνα
    αυτό δεν ηταν κακοποίηση?????που εκανε ο ιδιος ???προσπαθώντας να παρουσιασθεί σαν ο σκληρός της παρέας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative