Social Icons

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΜΑΤΟΣ ΕΕΚΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Ε.Ε.Κ.Ε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τοπικό Παράρτημα Νομού Φθιώτιδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε) ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009. Η πανελλαδική μας εμβέλεια μέσω της δικτύωσής μας σε Παραρτήματα, μας δίνει το πλεονέκτημα να αναδεικνύουμε και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα σε κάθε γωνιά του τόπου μας, πετυχαίνοντας έτσι παρεμβάσεις σε τοπικό και κατ’ επέκταση σε εθνικό επίπεδο...
Ένα από τα Παραρτήματα της Ε.Ε.Κ.Ε. είναι και αυτό του Νομού Φθιώτιδας, το δικό μας Παράρτημα, στον τόπο που εργαζόμαστε και ζούμε, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του.
Στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας δραστηριοποιούμαστε με δημόσιες παρεμβάσεις και ενημέρωση πάνω σε ζητήματα ακρίβειας, αισχροκέρδειας και καταχρηστικών πρακτικών. Ενημερώνουμε τους καταναλωτές με καμπάνιες και δίνουμε το στίγμα μας με εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις.

Συνδράμουμε τους καταναλωτές που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους προς τις Τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και τον τέως ΟΕΚ, προκειμένου να κάνουν χρήση των διατάξεων του Ν3869/10 (Νόμος Κατσέλη). Για όσους καταναλωτές επιθυμούν να υπαχθούν στις διατάξεις του Ν3869/10, η ΕΕΚΕ διαθέτει συνεργαζόμενους οικονομολόγους και δικηγόρους, εξειδικευμένους στα θέματα αυτά.

Καλούμε όλους τους καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται σε αδυναμία εξυπηρέτησης των καταναλωτικών (καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, κλπ) και στεγαστικών δανείων (αγορά στέγης, επισκευαστικά δάνεια) σε ευρώ ή ελβετικό φράγκο ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε καταναλωτικό πρόβλημα να επικοινωνήσουν μαζί μας:

Ώρες Λειτουργίας Παραρτήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00


Δευτέρα απόγευμα: 6:30-8:30
Διεύθυνση: Πλατεία Διάκου, Λαμία 35100
Επικοινωνία: Τηλ: 22310 26651, Φαξ: 22310 25583,
e-mail: fthiotida.peeke@gmail.com
Πρόεδρος: Σοφία Ανεστοπούλου, τηλ: 6982519581
Γ. Γραμματέας: Κωνσταντίνα Τσούμα, τηλ: 6939502265

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΙΟΣ                    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΝΙΚΟΣ        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ               ΤΑΜΙΑΣ
ΧΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                               ΜΕΛΟΣ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η Πρόεδρος                      Η Γ. Γραμματέας

Ανεστοπούλου Σοφία    Τσούμα Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative