Social Icons

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το Μαξίμου διευκρινίζει τι θα γίνει τελικά… με τον ΕΝΦΙΑ


ΕΝΦΙΑ
«Ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας άμεσα» αυτή είναι η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις διαρροές που έκαναν λόγο για παραμονή του φόρου.
Η κυβέρνηση τονίζει ότι « η αντικατάσταση ενός από τους πιο άδικους φόρους που έχουν υπάρξει, με έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο, είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης» σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου.
Σημειωτέον ότι, νωρίτερα, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών εμφανίστηκε αινιγματικός προς την αντικατάστασή του ΕΝΦΙΑ, αφού αν και παραδέχθηκε ότι ο φόρος πρέπει να αλλάξει κι ότι αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης, συμπλήρωσε ότι «εάν δεν υπάρξει παρέμβαση, κάτι που υπάρχει μένει ως έχει», κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι για να εφαρμοστεί ο ΦΜΑΠ, θα πρέπει να νομοθετηθεί εγκαίρως το νέο πλαίσιο.
Αυτή είναι η δεύτερη «δέσμη» διευκρινίσεων από το Μαξίμου μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, καθώς, είχε προηγηθεί η απάντηση στη διαρροή (από το υπουργείο Οικονομικών) της λίστας Βαρουφάκη.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative