Social Icons

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Βενεζουέλα: Αμερικανοί πολίτες συνελήφθησαν για κατασκοπεία


Νικολά Μαδούρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του έχει συλλάβει Αμερικανούς, οι οποίοι φέρεται πως εμπλέκονται σε «δραστηριότητες κατασκοπείας», ενώ τόνισε ότι θα απαιτείται από τους πολίτες των ΗΠΑ θεώρηση προκειμένου να ταξιδέψουν στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας του, ο Μαδούρο είπε ότι η κυβέρνησή του θα απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε ορισμένους αξιωματούχους των ΗΠΑ ως απάντηση σε ένα ανάλογο μέτρο που εφάρμοσε η κυβέρνηση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα...
«Ορισμένοι πολίτες των ΗΠΑ βρίσκονται υπό κράτηση για συγκεκαλυμμένες δραστηριότητες, κατασκοπεία αλλά και την απόπειρα να κερδίσουν την εύνοια ανθρώπων στις πόλεις κατά μήκος των ακτών της Βενεζουέλας», είπε, προσθέτοντας ότι ένας Αμερικανός πολίτης λατινικής καταγωγής συνελήφθη κοντά στη συνοριακή πόλη Τακίρα.

Εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Καράκας αρνήθηκε να σχολιάσει επικαλούμενος έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διπλωματικής επικοινωνίας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας παραμένουν τεταμένες για τουλάχιστον μία δεκαετία. Πρόσφατα ο Μαδούρο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι παρείχαν βοήθεια στο σχεδιασμό πραξικοπήματος, «κάτι που ο Λευκός Οίκος απέρριψε ως γελοίο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο :

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΟΡΔΗ01 Μαρτίου, 2015 14:11

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative