Social Icons

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση με αφορμή την εφαρμογή των μετωπικών διοδίων στη Μαυρομαντήλα και στους παράπλευρους κόμβους Αγιά Μαρίνας και Καραβόμυλου της Εθνικής Οδού.

Δηλώνει
Είμαστε εναντίον κάθε μορφής διοδίων, σε κάθε τόπο.
Διαφωνούμε με τις Συμβάσεις Παραχώρησης που οδηγούν υποχρεωτικά στην επιβολή διοδίων και εμποδίζουν την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση...

Ζητάμε την κατάργηση των διοδίων, την απομάκρυνσή τους και την κατάργηση των σχετικών νόμων της Βουλής.
Δεν παζαρεύουμε την τιμή των διοδίων.
Δεν διαπραγματευόμαστε το χρόνο κατάργησής τους σε σχέση με τους παράδρομους.
Δε ζητάμε ειδική αντιμετώπιση και κάρτες, επειδή είναι της λογικής «κρεμάστε τον αδερφό μου αντί για μένα».
Γενικά δε συμφωνούμε με την καλλιέργεια αυταπατών.

Αυταπάτη είναι οι ατέρμονες και ατελέσφορες δικαστικές προσφυγές ενάντια σε Συμβάσεις Παραχώρησης που ψηφίστηκαν στη Βουλή από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Μόνο η παρέμβαση λαϊκών δυνάμεων μπορεί να τις καταργήσει. Άλλωστε, αυτή η μέθοδος κατασκευής δημόσιων έργων είναι «συνταγή» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξασφάλιση της κερδοφορίας των κατασκευαστικών ομίλων και δεν την αρνείται ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Είναι επίσης απαράδεκτη η λογική να ξεπληρώσουν τους δρόμους όσοι τους χρησιμοποιούν. Το ίδιο και η δήθεν πιο δίκαιη άποψη των «αναλογικών διοδίων» που είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κάθε περίπτωση και παραλλαγή, ο λογαριασμός πηγαίνει στα ίδια θύματα, στο λαό που ήδη αγκομαχεί να τα βγάλει πέρα από την επίθεση στο εισόδημα, στα δικαιώματα, στο σύνολο της ζωής του. Σε αυτούς που έχουν πληρώσει μια φορά μέσω της φορολογίας τους και καλούνται πάλι να χρυσοπληρώσουν τους ντόπιους και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους.
Καλούμε το λαό να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα. Να μην αποδεχτεί ημίμετρα και παζάρια στην τιμή των διοδίων. Να παλέψει για την κατάργησή τους. Δεν θα λείψουμε από κανέναν αγώνα, αλλά θα προβάλλουμε τη δική μας λογική:

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΜΕΤΡΑΦΟΡΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΨΑΝ Ή ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.


ΣΤΥΛΙΔΑ 19/3/2015

1 σχόλιο :

  1. Ούτε μια κουβέντα για τον καραγκιόζη γκλέτσο που μας ξεσήκωσε για τα διόδια. Νττροπή σας ! Είστε τάχα και αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative