Social Icons

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΜΥΘΟ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ»


       
Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης
ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,
ΤΟ ΜΥΘΟ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ»


ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, πρόκειται να διοργανώσει, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Στυλίδας-Υπάτης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας & Ευρυτανίας, το Δήμο Λαμιέων και τον Εκπολιτιστικό - Επιμορφωτικό Σύλλογο Υπαταίων «Οι Αινιάνες», επιμορφωτική διημερίδα με θέμα: «Μονοπάτια με θέα το περιβάλλον, το μύθο, την ιστορία και τις παραδόσεις» στην Υπάτη (σε χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου) την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 17:30 μ.μ. & το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στις 9:30 π.μ. αντίστοιχα...

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
Η πρόσκληση, το αναλυτικό πρόγραμμα αναλυτικά και η αφίσα της διημερίδας βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης (www.oiti.gr).
Η διημερίδα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και είναι ελεύθερη για το κοινό. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα μεταφοράς των συμμετεχόντων με λεωφορείο από τη Λαμία προς την Υπάτη. Όσοι επιθυμούν την μεταφορά τους, πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 18-03-2015 στο τηλέφωνο: 22310-59007, καθημερινές από 7:30-15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative