Social Icons

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 11
ΤΗΛ ΕΠΙΚ......6937887924                                        19/03/15
ΠΡΟΣ :
  • Δήμο Ορχομενού
  • Περιφερειάρχη Στερεάς
  • Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας
Ευρεία Κοινοποίηση

Κύριοι,

Συνάδελφοί μας που εργάζονται στην ΛΑΡΚΟ και διαμένουν στο Δήμο Ορχομενού, μας πληροφόρησαν πως τους έχει δεσμευτεί η μισθοδοσία τους λόγω οφειλών στην ύδρευσή τους...
Αυτή την ενέργειά σας που έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να ζητήσετε καμία αιτιολογία από τους συναδέλφους μας για το λόγο που έχουν οφειλές στο Δήμο (άνεργοι , μικρό εισόδημα κλπ.) είναι ανεπίτρεπτη και από την πλευρά μας την καταγγέλουμε.

Κύριοι,

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει τα φτωχά λαϊκά στρώματα μ΄αυτόν και με οποιοδήποτε τρόπο επάνω σ΄αυτό το θέμα.
Σας καλούμε άμεσα να αναστείλετε αυτό το απαράδεκτο δικτατορικό μέτρο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π. ΠΟΛΙΤΗΣ                   Δ. ΚΑΖΑΣ

1 σχόλιο :

  1. σαν αριστερό φερέφωνο του γκλετσου περιμένουμε μια ανακοίνωση του δημάρχου για τα διόδια...τίποτα ε ; περαστικά σας ψαρόμυαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative