Social Icons

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                                                        ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Φθ/δας)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ που ελέγχει το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, μετά την εκλογική αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ ψάχνει νέα πολιτική ‘στέγη’ στα πλαίσια του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Φαίνεται ότι την βρήκε και δεν αποτελεί εξαίρεση στο δρόμο που ακολούθησαν και άλλες δυνάμεις της πανελλαδικά. Έτσι στο ΔΣ που έγινε στις 16/3/2015 τοποθετήθηκε με ζήλο υπέρ των δηλώσεων της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
Είναι δικαίωμα τους να υποστηρίζουν ότι θέλουν. Ας βγάλουν συμπεράσματα γι’ αυτό οι εργαζόμενοι που τους στηρίζουν.
To δελτίο τύπου ,που βγήκε μετά την συνεδρίαση του ΔΣ, εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΣΚΕ που μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους.
Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης είναι στην κατεύθυνση των αιτημάτων των εργοδοτών – καπιταλιστών και όχι του εργατικού κινήματος όπως γράφουν στο δελτίο τύπου.

Το ταξικό εργατικό κίνημα είχε και έχει αιτήματα υπέρ των εργαζομένων , των ανέργων , των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που εκφράζονται μέσα από το σύνθημα ‘ δεν θα ζήσουμε με ψίχουλα’. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα, εκτός από την επιδείνωση της ζωής τους, από μια κυβέρνηση που διαχειρίζεται τον καπιταλισμό και υπερασπίζεται τους θεσμούς της αστικής τάξης όπως την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η διαπραγμάτευση που γίνεται με τους δανειστές δεν είναι για τα συμφέροντα των εργατικών – λαϊκών στρωμάτων, που είναι από χέρι οι χαμένοι της υπόθεσης μιας και καλούνται να πληρώσουν τόσο τις παλιές συμφωνίες όσο και τις καινούργιες που υπογράφει η τωρινή συγκυβέρνηση.

Για τα διόδια προτείναμε το Ε.Κ. να μην συμμετέχει πάλι σε φιέστες με παράγοντες που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά να καλέσει τα εργατικά σωματεία να κινητοποιηθούν με μοναδικό αίτημα ελεύθερους , δωρεάν και ασφαλείς δρόμους. Χωρίς συμβάσεις παραχώρησης που ιδιωτικοποιούν τους δρόμους, που ανήκουν στο λαό και είναι πληρωμένοι με τον ιδρώτα του.

ΛΑΜΙΑ 20/3/15

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative