Social Icons

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται…


Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται…
Μιλώντας για τη σταύρωση της Ελλάδας, δεν αναφερόμαστε μόνο στην εποχή της ρωμαιοκρατίας, οπότε η Ελλάδα καταστράφηκε, τόσο στον ελλαδικό της χώρο, όσο και στα ελληνιστικά κράτη των διαδόχων του Μ. Αλεξάνδρου. Ούτε στην εποχή των μεσαιωνικών σταυροφόρων αναφερόμαστε, οι οποίοι, ενώ δήθεν πήγαιναν να πολεμήσουν εναντίον των αλλοθρήσκων, βρήκαν προτιμότερο να καταστρέψουν το ομόθρησκο τους Βυζάντιο. Ούτε ακόμη μόνο στην 400χρονη Μεγάλη Παρασκευή της έτσι κι αλλιώς βάρβαρης τουρκοκρατίας...
Αλλά αναφερόμαστε κυρίως στη σύγχρονη βαρβαρότητα των Γερμανών ναζί, που σε δύο παγκοσμίους πολέμους, κατά τον εικοστό αιώνα κατέστρεψαν τους λαούς της Ευρώπης. Και βέβαια στο βωμό της αφροσύνης και παραφροσύνης τους η Ελλάδα έχει πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος και πολλαπλών καταστροφών. Που όμως για όλα αυτά με απύθμενο θράσος οι τωρινοί νεοναζί Γερμανοί διατείνονται ότι δεν μας χρωστούν απολύτως τίποτε.

Τη στιγμή, που, τόσο αυτοί, όσο και οι λοιποί ομόφρονές τους μας πνίγουν ασφυκτικά εν ονόματι της παγίδας του χρέους, που εκείνοι χάλκευσαν σε βάρος μας.
Και μάλιστα επανέρχονται τώρα, ως αιχμή του δόρατος της παπικής, της προτεσταντικής και της σιωνιστικής βαρβαρότητας, προκειμένου να αποτελειώσουν το καταστροφικό σε βάρος μας έργο τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατήγγειλε την ύπαρξη άξονα του πρώην πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και των πρωθυπουργών της Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. κ. Ραχόι και Κοέλιο για την ανατροπή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με το να μεθοδεύουν, όπως είπε, «πιστωτική ασφυξία».

Ωστόσο ο Πρόεδρος της ΚΟΜΙΣΣΙΟΝ αξιότιμος κ. Γιούνγκερ διαβεβαιώνει ότι δεν διαπίστωσε την ύπαρξη ενός τέτοιου σχεδίου. Γιατί σε περίπτωση, που διαπίστωνε κάτι τέτοιο, θα έσπευδε να παρέμβει. Αλλά να που έρχεται ο αξιότιμος κ. Ντράγκι-Ιταλός αυτός-να τον διαψεύσει, καθιστώντας πραγματικότητα το γεγονός της πιστωτικής ασφυξίας. Δεδομένου ότι τη στιγμή, που μοιράζει πακτωλό δισεκατομμυρίων στους άλλους, στην οικονομικά χειμαζόμενη Ελλάδα δεν δίνει ούτε ψίχουλα. Γεγονός που ανάγκασε τον υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση να πει χαρακτηριστικά: «Η χώρα είναι σε πόλεμο, η κυβέρνηση είναι σε πόλεμο κοινωνικό και ταξικό, με τους δανειστές μας»!

Και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, να μιλήσει για θηλιά που η ΕΚΤ έχει περάσει στο λαιμό της Ελλάδας.
Ας επιτραπεί όμως σε έναν παπά να παρατηρήσει ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και τώρα πολεμιέται αμείλικτα απ’ τους-υποτίθεται- «εταίρους» και «συμμάχους» μας αλλά προ πολλού ολάκερη η Ελλ΄δα, βάσει σχεδίου γενοκτονίας και ολοσχερούς καταστροφής, σε βάρος μας. Κι ακόμη ότι ο πόλεμος αυτός δεν είναι μόνο κοινωνικός, ταξικός και οικονομικός, αλλά-όπως και άλλοτε παρατηρήσαμε-είναι και θρησκευτικός. Και σ’ αυτό φταίει το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια ορθόδοξη χώρα. Όπως ορθόδοξη είναι και η Σερβία, την οποία ήδη έχουν καταστρέψει . Αλλά και η Ρωσία, την οποία η Λερναία Ύδρα τοου ΝΑΤΟ περισφίγγει απ’ όλες τις πλευρές.

Ασφαλώς και η Ελλάδα είναι η πάμπλουτη και πανέμορφη χώρα, που εποφθαλμιούν όλοι οι κανίβαλοι. Ασφαλώς και κατέχει καίρια γεωστρατηγική και γεωπολιτική θέση, για τον προσεταιρισμό της οποίας διαγκωνίζονται όλοι οι βάρβαροι των τεσσάρων σημείων του ορίζοντα. Αλλά βαρύνουσα σημασία έχει και το γεγονός ότι είναι μιας ορθόδοξη χώρα. Δεδομένου ότι η ορθοδοξία, είναι η ψυχή του νεοελληνικού πολιτισμού, που ταυτόχρονα θα μπορούσε να γίνει και η ψυχή του παγκόσμιου πολιτισμού. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θεωρεί ως υπέρτατη αξία τον άνθρωπο.

Για χάρη του οποίου ακόμη και ο Θεός έγινε άνθρωπος. Και θυσιάστηκε για χάρη του ανθρώπου. Σε αντίθεση με τον απολυταρχικό παπισμό και τον καπιταλιστικό προτεσταντισμό και τον τοκογλυφικό σιωνισμό, που έχουν ως υπέρτατη μ αξία το μαμωνά. Τον οποίο υπηρετούν και λατρεύουν ως υπέρτατη αξία και θεότητα. Και στο βωμό του οποίου δεν διατάζουν να θυσιάζουν εκατομμύρια ανθρώπων. Είτε με τους πολέμους, που κάνουν ως πολεμοκάπηλοι είτε με τις οικονομικές παγίδες που στήνουν ως οικονομικοί δολοφόνοι.

Βέβαια ορθοδοξία δεν είναι η ιδιοτέλεια και η κουφότητα κάποιων παπάδων και δεσποτάδων, που σε τελική ανάλυση, αποτελούν το alter ego της παπικής και προτεσταντικής βαρβαρότητας. Ούτε κάποιοι ορθοδοξοκάπηλοι πολιτικοί, που έκαμαν λάβαρο και παντιέρα τους την ορθοδοξία, προκειμένου να αποκοιμίσουν και εξαπατήσουν τον εύπιστο λαό και να τον υποτάξουν στο καθεστώς του ναζισμού και της τοκογλυφίας.

Ορθοδοξία είναι ακριβώς ο χρυσός κρίκος που συνδέει τον ελληνικό λόγο με το χριστιανικό ήθος. Και που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του να βάνει στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας τον άνθρωπο. Τον οποίο θεωρεί υπέρτερο, όχι μόνο από το μαμωνά, αλλά και από ολάκερο το σύμπαν. Επειδή ακριβώς ο άνθρωπος, έστω κι αν σαν σωματική ύπαρξη αποτελεί έναν ασήμαντο κόκκο σκόνης, όμως ως πνευματική οντότητα, Όπως ακούσαμε στη σημερινή ευαγγελική περικοπή ( Μάρκου: Η: 36-37),υπερβαίνει την αξία ακόμη και ολοκλήρου του σύμπαντος
Γι’ αυτό, ενώ εμείς μιλούμε για ανθρωπιστική κρίση,

εκείνοι μιλούν για οικονομική κρίση. Επειδή ακριβώς εμείς μιλούμε εξ ονόματος του ανθρώπου, στην υπηρεσία του οποίου θέλουμε το μαμωνά, ενώ εκείνοι μιλούν εξ ονόματος των τρισεκατομμυρίων του μαμωνά, στο βωμό του οποίου θυσιάζουν τα εκατομμύρια ανθρώπων. Και μας καλούν να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το κανιβαλικό σχέδιο, που εφάρμοζαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Πράγμα, που ασφαλώς αδυνατούμε να πράξουμε. Γιατί αυτό που μας ζητούν, σε τελική ανάλυση είναι, όχι μόνο να τους παραδώσουμε τα υλικά μας αγαθά, αλλά να σταυρώσουν την ίδια μας την ψυχή. Που, όπως προαναφέραμε είναι η ψυχή, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του πανανθρώπινου πολιτισμού. Και αξίζει περισσότερο από ολάκερο το σύμπαν!....

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

e mail: yfantis.lias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative