Social Icons

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Με ρεκόρ ψήφων νέα πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου


 Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξελέγη, μετά από μυστική ψηφοφορία όπως ορίζει ο κανονισμός, και με το ρεκόρ των 235 ψήφων υπέρ, νέα πρόεδρος της Βουλής.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η εκλογή των αντιπροέδρων, των κοσμητόρων και των γραμματέων που θα συγκροτήσουν το Προεδρείο της Βουλής.
«Αυτή η Βουλή καλείται να γράψει ιστορία» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου στην ομιλία της από τη θέση του προέδρου στη Βουλή, αμέσως με την εκλογή της, τονίζοντας πως «όλοι οι βουλευτές βρισκόμαστε εδώ όχι γιατί το θέλησε η μοίρα ή η τύχη, όχι γιατί το επιλέξαμε, αλλά γιατί μας επέλεξαν οι πολίτες, ο λαός που αγωνιά και αγωνίζεται για ισότητα, δημοκρατία»...
Την Κυριακή οι προγραμματικές δηλώσεις

Την Κυριακή το απόγευμα (στις 18:00) θα ξεκινήσουν οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου.

Κατά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου έγινε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημέρωση σε ό,τι αφορά τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός σε Γαλλία, Ιταλία και Κύπρο, καθώς και στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη θετική εικόνα που υπάρχει από αυτές.

Επιπλέον, υπήρξε αποτίμηση της κίνησης της ΕΚΤ (σχετικά με τους ελληνικά ομόλογα), καθώς και τοποθέτηση των υπουργών της κυβέρνησης επί των προγραμματικών δηλώσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Κυριακή με ομιλία του πρωθυπουργού, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το προσεχές Σάββατο αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Κυβερνητικό Συμβούλιο.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative