Social Icons

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘ/ΕΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
14/2/201 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Αδέλφια της ίδιας μάνας, Αδέλφια της Εργατικής Τάξης

Οι μεταλλεργάτες της Φθ/δας σας απευθύνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό για την πρωτοβουλία που πήρατε μέσα από το Σωματείο σας και διεκδικείτε την καταβολή των δεδουλευμένων που σας οφείλει η εταιρία καθώς και την επαναπρόσληψη απολυμένων συναδέλφων σας...

Δέκα μέρες απεργίας και το ΔΣ του Σωματείου είναι καθημερινά δίπλα σας. Επεξεργαζόμαστε από την πλευρά μας πως θα βοηθήσουμε και εμείς, όσο μπορούμε, έτσι ώστε ο αγώνας να γίνει υπόθεση όλης της εργατικής τάξης του νομού μας. Με την δράση μας επιδιώκουμε να ενώσουμε την εργατιά με τους μικροεπαγγελματίες, την φτωχή αγροτιά τους νέους και τις γυναίκες για να δώσουμε ενιαία απάντηση στο κεφάλαιο στα μονοπώλια και τους εκφραστές τους.

ΑΓΑΝΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ. ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Είστε ήδη νικητές με την οργανωμένη καθολική σας συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση. Είστε ήδη νικητές με το γύρισμα της πλάτης στα ψευτοδιλλήματα και την προσπάθεια απεργοσπασίας της εργοδοσίας.
Έχετε γίνει φάρος σε εργαζόμενους σε άλλες εταιρίες της περιοχής που βιώνουν τα ίδια προβλήματα.
Να είστε σίγουροι ότι αν συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα θα δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα σας.

Για άλλη μια φορά σας χαιρετίζουμε θερμά και καλούμε όλα τα ταξικά σωματεία τους συλλόγους τους μαζικούς φορείς της χώρας να βάλλουν στην ημερήσια διάταξη την αλληλεγγύη, με κάθε τρόπο, στους εργαζόμενους στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΓΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ
ΜΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ             ΚΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative