Social Icons

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ - Αλέξης Τσίπρας: Ετσι θα ξηλώσουμε το Μνημόνιο και τους εκπροσώπους του


Αλέξης Τσίπρας
Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η μάχη του επόμενου 4μήνου θα γίνεται μέρα - μέρα κι ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή και η διαφθορά. Παράλληλα τόνισε πως πρέπει να ξηλωθεί το καθεστώτος του μνημονίου.

Σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση:
Στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε εκτενής συζήτηση για τη νέα συμφωνία-γέφυρα και τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Το επόμενο διάστημα των 4 μηνών θα δίνουμε μάχη μέρα με τη μέρα. Σε αυτή τη μάχη στόχο έχουμε:
1. Να προχωρήσουμε γοργά στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης.
2. να υλοποιήσουμε τη λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας, ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό.
3. να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα, υλοποιώντας το βασικό κορμό των δεσμεύσεών μας στα λαϊκά στρώματα
4. να αξιοποιήσουμε τη γεωπολιτική δυναμική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης
Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε να εκλεγεί νέος γραμματέας και νέα 11μελής ΠΓ στην προσεχή συνεδρίαση της ΚΕ.

http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative