Social Icons

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση Βουλευτών Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γ.Σταθάκη


οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κυριακάκης, Α. Καραναστάσης, Δ. Βέττας, Β. Λέβα Αθήνα, 6/2/2015 

Συνάντηση Βουλευτών Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γ.Σταθάκη για πλημμύρες Σπερχειού και Αυτοκινητόδρομους- Διόδια

Σήμερα, Παρασκευή 6/2/2015, οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κυριακάκης, Α. Καραναστάσης, Δ. Βέττας, Β. Λέβα συναντήθηκαν με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γ. Σταθάκη, για μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τα επείγοντα προβλήματα που αφορούν το αρμόδιο Υπουργείο και συγκεκριμένα για το θέμα των πρόσφατων πλημμυρών στην κοιλάδα του Σπερχειού, καθώς και το ζήτημα των αυτοκινητόδρομων στο Νομό μας...
Σχετικά με το πρώτο, οι βουλευτές έθεσαν καταρχήν το ζήτημα της αποκατάστασης των πληγέντων από τις πλημμύρες μετά και την κήρυξη του Νομού Φθιώτιδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και αφετέρου την ανάγκη της οριστικής αντιπλημμυρικής θωράκισης της κοιλάδας του Σπερχειού. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακούφιση των πληγέντων, και για τον σχεδιασμό των απαραίτητων μελετών για την ολοκλήρωση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων.

Επίσης, έγινε μια σύντομη συζήτηση για το θέμα των αυτοκινητόδρομων στο Νομό μας, όπου από πλευράς των βουλευτών τέθηκαν τα ζητήματα της αποπεράτωσης όλων των συγκοινωνιακών δικτύων του Νομού, των συμβάσεων παραχώρησης και των διοδίων. Σχετικά με αυτό, ο Υπουργός επισήμανε την ανάγκη ξεχωριστής συνάντησης για μια αναλυτική συζήτηση για το θέμα. Ωστόσο, υποστήριξε ότι αποτελεί πρόθεση της Κυβέρνησης η επανεκκίνηση και η ολοκλήρωση της κατασκευής όλων των αυτοκινητόδρομων και η δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την αναθεώρηση των υπαρχουσών συμβάσεων παραχώρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative