Social Icons

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εκεί η «ελπίδα» δεν ήρθε;


Χαλυβουργία
«Μείωση μισθών κατά 12% προβλέπει η πρώτη, μετά τις εκλογές και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας που υπεγράφη στη Χαλυβουργία». Βεβαίως είναι ανανέωση προηγούμενης σύμβασης που διατηρεί τη μείωση. Η είδηση δόθηκε από τον αστικό οικονομικό Τύπο. Να θυμίσουμε μόνο πως πρόκειται για το γκέτο του Μάνεση στο Βόλο. Είδηση που επιβεβαιώνει πως ο πραγματικός αντίπαλος των εργαζομένων, το κεφάλαιο, οι επιχειρηματικοί όμιλοι, είναι εδώ, και δεν πτοείται από την κυβερνητική εναλλαγή...
Ίσα - ίσα ορισμένοι απ' αυτούς στο συγκεκριμένο κλάδο του μετάλλου, των λεγόμενων ενεργοβόρων επιχειρήσεων, περιμένουν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ πως η κυβέρνηση του θα τους παράσχει φθηνό ρεύμα. Γι' αυτό οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να χάσουν χρόνο αλλά να οργανώσουν την πάλη τους για διεκδίκηση όλων όσα έχασαν την περίοδο της κρίσης, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας που θα συνεχίζονται.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative