Social Icons

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ 18-2-2015


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ  18-2-2015
                                        Θεσσαλονίκη 18/2/2015


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Εμείς οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Ε.. Τσάνταλης» συνήλθαμε σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 7.30 π.μ. στο χώρο του εργοστασίου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την ενημέρωση για την εξέλιξη του απεργιακού αγώνα στην Coca Cola που έχει ως αίτημά του την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και αφού ακούσαμε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, του Σωματείου μας και άλλους ομιλητές...

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι

Η Coca Cola συνεχίζει την αποτυχημένη προσπάθειά της να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη με παραπλανητικές διαφημίσεις και τη χρήση χορηγιών για να σπάσει τη μεγάλη επιτυχία του μποϊκοτάζ των προϊόντων της από το καταναλωτικό κοινό.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την Coca Cola 3 Ε για το διαρκή εμπαιγμό του ελληνικού καταναλωτικού κοινού με ανακοινώσεις περί ανύπαρκτων επενδυτικών προγραμμάτων, τη στιγμή που εισάγει μεγάλο όγκο προϊόντων της από το εξωτερικό.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι

Στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας μέχρι την τελική δικαίωσή τους και στέλνουμε μήνυμα προς τα golden boys της πολυεθνικής ότι θα συνεχίσουμε το Μποϋκοτάζ σε Amita, Fanta, Coca Cola μέχρι να πάρουν πίσω τις απολύσεις και επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ


Να εντείνουμε τις δράσεις αλληλεγγύης μας προς τους απεργούς συναδέλφους μας στην Coca Cola 3 E, να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ

Στη Διοίκησή μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative