Social Icons

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τον πλάνεψε η ντόλτσε βίτα! Φυγάς συνελήφθη λόγω... selfies!


Φυγάς συνελήφθη λόγω... selfies!
Selfies με... πάκους χρημάτων, ακριβά ποτά, αιθέριες υπάρξεις και μηχανές μεγάλου κυβισμού πρόδωσαν έναν Κουβανό ο οποίος ζούσε την... μεγάλη ζωή ενώ ήταν φυγάς!
Ο Gilberto Martinez έφυγε από την Κούβα το 2005 σχεδόν... απένταρος, για να ζήσει το "αμερικάνικο όνειρο". Οκτώ χρόνια αργότερα, επέστρεψε πάμπλουτος και έχτισε ένα μεγάλο σπίτι στην παλιά του γειτονιά, στα περίχωρα της Αβάνας...
Κολυμπώντας στο χρήμα, οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα και ξεκίνησε μουσική καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα "Gilbertman". Ωστόσο, πριν δύο εβδομάδες μπήκε "φρένο" στην πολυτελέστατη ζωή του, όταν η αστυνομία της χώρας εισέβαλε στο σπίτι του και τον συνέλαβε.
"Ήταν δραματικό. Οι αστυνομικοί ήταν δεκάδες, οι σειρήνες ούρλιαζαν. Είχαν μπλοκάρει τον δρόμο", είπε ένας γείτονάς του. Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Κούβα, η αμερικανική κυβέρνηση θέλει επίσης να τον συλλάβει!

Οι δικαστικές αρχές της Φλόριντα αναφέρουν πως είναι φυγάς και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 16 έτη, αφού στις 30 του περασμένου Σεπτεμβρίου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μία απάτη με πιστωτική κάρτα των μυστικών υπηρεσιών, που αφορούσε σε αγορές 150.000 δολαρίων.
Στα πρόσφατα χρόνια, οι Κουβανοί που έκαναν παρόμοιες απάτες, κατέφευγαν στην χώρα τους και απέφευγαν τις συνέπειες επί αμερικανικού εδάφους, ωστόσο μετά την ιστορική συμφωνία που έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Κουβανό ομόλογό του, που οδήγησαν στο "ξεπάγωμα" των σχέσεων των δύο χωρών μετά από δεκαετίες, η Αμερική μπορεί, πλέον, να τους τιμωρεί.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative