Social Icons

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια δήλωση του Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας


27 Ιανουαρίου 2015

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Ευχαριστήρια δήλωση του Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους Φθιωτούς που με τίμησαν με ένα σταυρό προτίμησης στις Βουλευτικές Εκλογές.
Ξεκίνησα πριν δυόμιση χρόνια μια πολιτική πορεία χαραγμένη με αξίες και ήθος που πηγάζουν από τη μακρόχρονη Ιστορία της Χώρας μας, αλλά και βασισμένη στην αφοσίωση και την προσφορά που μας διδάσκει η Ορθόδοξη πίστη μας...
Πιστός σε αυτές τις αρχές και τιμώντας την επιλογή σας θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις επάλξεις προσπαθώντας να αλλάξω το ύφος και το ήθος της πολιτικής προσδοκώντας ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και αναγέννηση μιας Δημοκρατικής Ελλάδας ίσων ευκαιριών και δυνατοτήτων, αξιοπρεπούς διαβίωσης αλλά και πρόσβασης στην παιδεία και την υγεία, υπηρετώντας πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου
Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative