Social Icons

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

"διάγγελμα"


διάγγελμα
Εδώ και μέρες σκεφτόμουνα να κάνω ένα "διάγγελμα" προς τον ελληνικό λαό. Και να του πω την αλήθεια. Την αλήθεια που επιμελώς του κρύβουν οι πολιτικοί και οι τηλεοπτικοί απατεώνες.
Συνάντησα κάποιον δημοσιογράφο και του είπα: Θέλω να μου πάρεις συνέντευξη, όπως παίρνεις απ΄τους υποψήφιους βουλευτές. Τώρα προεκλογικά μου είπε είναι αδύνατο. Κι όμως, του είπα, απέναντι στους υποψήφιους έπρεπε να υπάρχουν και άνθρωποι του λαού, που απέναντι στα μαγειρεμένα ψεύδη των πολιτικών να αντιτάσσουν την αλήθεια απ' την πραγματικότητα και καθημερινότητα στην οποία ζουν...
Αλλά να που το διάγγελμα ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Πήρα μέρος στην ακύρωση πλειστηριασμού σε βάρος συμπολίτη μας στο Μεσολόγγι. Όπου ζήτησα απ' τους αρμόδιους των κινημάστων Αγρινίου και Μεσολογγίου να μου επιτρέψουν να πω λίγα λογάκια. Ο σύντροφος Γιάννης Παπανίκος απ' το Νιχώρι Μεσολογγίου, βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε τα δυο παρακάτω μικρά αποσπάσματα. Τα οποία είχαν τρομερή απήχηση. Δεδομένου ότι μέσα σε μια βδομάδα έφτασαν τις 115.000 προβολές. Γεγονός που δείχνει πόσο ο λαός μας διψάει για την αλήθεια, την οποία του κρύβουν τα πολιτικά και τα τηλεοπτικά καθάρματα. Και όχι μόνο. Αλλά και όλοι εκείνοι, που τρέμουν την αλήθεια και προσπαθούν με κάθε μέσο να φιμώσουν όλους εκείνους, που τολμούν να την υπηρετούν.
Η μεγάλη απήχηση, που είχαν τα μικρά αυτά αποσπάσματα εξέπληξε όχι μόνο εμένα αλλά και τον σύντροφο Γιάννη Παπανίκο, ο οποίος και μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

ΠΑΠΟΥΛΗ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ...


Να και τα δυο βιντεάκια:

https://www.facebook.com/video.php?v=837009933011813&set=vb.100001084418468&type=2&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=835564126489727&set=vb.100001084418468&type=2&theater

Σας ευχαριστώ για την ακρόαση.

παπα-Ηλίας

https://papailiasyfantis.wordpress.com

yfantis.ilias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative