Social Icons

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Έβρος: Κοριτσάκι βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του


Κοριτσάκι βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα τουΕπί δέκα ώρες βρισκόταν δίπλα στο νεκρό πατέρα του για να προφυλαχθεί από το κρύο, ένα τετράχρονο κορίτσι που βρέθηκε σε οικίσκο στην παρέβρια περιοχή του Θουρίου Έβρου.
Όπως διαπιστώθηκε από τα έγγραφα που έφερε πάνω του ο άντρας, επρόκειτο για έναν 32χρονο υπήκοο Συρίας, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης...

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο θάνατός του δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν
υγιέστατο ενώ φιλοξενείται σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Σύμφωνα με πληροφορίες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η μικρή Τάλα, όπως είναι το όνομα του κοριτσιού, ρωτήθηκε από μεταφραστή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν έχει μπορέσει ακόμα να τις αφηγηθεί.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative