Social Icons

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Γλύφα: Με το "καλωσήρθες νέε χρόνε",μεγάλη κλοπή σε αποθήκη συντοπίτη μας


νέο κρούσμα κλοπής
Δεν πρόλαβε να μπει ο νέος χρόνος και νέο κρούσμα κλοπής με πολύ μεγάλη υλική ζημιά για τον συντοπίτη μας.
Δυστυχώς μπήκαν σε αποθήκη 3χλμ.εκτός χωριού,την Δευτέρα το απόγευμα ακριβώς πριν ξεκινήσει η πτώση του χιονιού.
Συγκεκριμένα εκλάπησαν κόφτες πλακιδίων,2 γεννήτριες,2 πιεστικά νερού,μια μπετονιέρα και 4 μοτέρ νερού...
Σίγουρα η κλοπή έγινε από άτομα που γνώριζαν την ιδιοκτησία πολύ καλά και αυτό αποδεικνύεται από την χρήση μεγάλου οχήματος με γερανάκι για να φορτώσουν κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο το οποίο ήθελε για να το φορτώσουν τουλάχιστον 5 άτομα.
Οι κλέφτες έσπασαν την κλειδαριά από την περίφραξη και επιχείρησαν να ανοίξουν την κεντρική πόρτα αλλά απέτυχαν και με ειδικό εργαλείο-βαριοπούλα έσπασαν τον πλαϊνό τοίχο της αποθήκης και μπήκαν μέσα και έκαναν την κλοπή.

Η τελευταία φορά που ο ιδιοκτήτης πήγε στην αποθήκη του ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας και η κλοπή έγινε προφανώς αμέσως μετά γιατί την Τρίτη είχε ισχυρή χιονόπτωση.
Δυστυχώς το αντιλήφθηκε μόλις σήμερα που πήγε ελέγξει την αποθήκη και αιφνιδιάστηκε από αυτή την τόσο μεγάλη και κακή έκπληξη που τον περίμενε.

Ας ευχηθούμε να βρεθούν σύντομα οι δράστες γιατί η τεράστια αξία των εργαλείων αλλά και η χρησιμότητα τους στην εργασία του θα του στοιχίσουν πολλά χρήματα μιας και πέρα από την αγορά τους ξανά θα πρέπει να καλύψει και το κενό της δουλειάς του.

http://glyfa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative