Social Icons

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Κατσικονούρης: Οι Νεοδημοκράτες θα βγουν νικητές από τη μάχη των εκλογών


Δημήτρης Κατσικονούρης
Δημήτρης Κατσικονούρης :Οι Νεοδημοκράτες θα βγουν νικητές από τη μάχη των εκλογών -Σε προεκλογική συγκέντρωση στο Εργατικό κέντρο μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής
Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν με την εμπιστοσύνη τους την υποψηφιοτητά του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου απηύθυνε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Κατσικονούρης ...
 Μιλώντας μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Κατσικονούρης τόνισε ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος βουλευτής σ'αυτές τις εκλογές γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει νικηφόρα τη μάχη των εκλογών δικαιώνοντας τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού ...''Με ακλόνητη ηθική και πολιτική αξιοπιστία '' είπε ο κ. Κατσικονούρης βρίσκομαι απέναντι σας και σας προσκαλώ να προχωρήσουμε μαζί μπροστά θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους συνεχίζοντας το έργο της κυβέρνησης υπεύθυνα και με ειλικρίνεια ''.

Δημήτρης Κατσικονούρης Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τον κόσμο να μην παρασυρθούν από τις κούφιες ελπίδες και τις ψεύτικες υποσχέσεις αυτών που αυτοσκοπός τους είναι να ανέβουν στην εξουσία γιατί όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ''δεν πρέπει τώρα να πετάξουμε στα σκουπίδια τις θυσίες που κάναμε τα τελευταία χρόνια και να επιτρέψουμε να οδηγηθεί η χώρα στην απομόνωση και την καταστροφή ''ενώ υποστήριξε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς απέτρεψαν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σήμερα η οικονομία μπορεί να κάνει βήματα ανάπτυξης και σταθερότητας .

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κατσικονούρης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στη συγκέντρωση λέγοντας ότι η εμπιστοσύνη σας μου δίνει δύναμη να παλέψω για τις κοινές ιδέες και τα οράματα της παράταξης για το παρών και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας ''. Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο συμπολίτης μας γιατρός Γιώργος Νερολής, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

lamiakos-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative