Social Icons

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο εμπαιγμός των θεομπαιχτών…


ο εμπαιγμός των θεομπαιχτών…
Πρωτοφανής λύσσα φαίνεται να έχει κυριεύσει τους ντόπιους εφιάλτες και τους πάτρωνές τους, σιωνιστές τοκογλύφους και νεοναζί Γερμανούς, στο ενδεχόμενο ν’ αλλάξει το «οικείο» γι’ αυτούς πολιτικοοικονομικό σκηνικό στην Ελλάδα.
Και αυτό συμβαίνει, όχι επειδή νοιάζονται τάχα μήπως «πάνε, όπως υποκριτικότατα διατείνονται, χαμένες οι θυσίες του λαού»...
Ούτε γιατί τρέμουν μήπως χάσουν τα δισεκατομμύρια της παγίδας του χρέους, που έχουν στήσει σε βάρος μας, προκειμένου να μας εκβιάζουν. Αλλά γιατί φοβούνται μήπως την τελευταία στιγμή χαλάσει το σχετικό με τη γενοκτονία του ελληνικού λαού σχέδιό τους. Δεδομένου ότι η πραγματικότητα φωνάζει «ως φωνή υδάτων πολλών»(Αποκάλυψη:19,6) ότι αυτό που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο επιδιώκουν και επιθυμούν είναι να ολοκληρώσουν με κάθε μέσο το καταστροφικό σε βάρος μας σενάριό τους.

Και το ερώτημα που τίθεται, στην προκειμένη περίπτωση, είναι: Γιατί με τόσο μένος και πάθος τα πολιτικά και τηλεοπτικά τέρατα και ανδρείκελα ντόπια και διεθνή έχουν εξαπολύσει εναντίον μας αυτόν τον τρομοκρατικό τυφώνα και επιδιώκουν την εξαφάνισή μας ως λαού και ως έθνους;
Ας μου επιτραπεί, στην προκειμένη περίπτωση να επιχειρήσω-έστω κι αν θεωρηθεί υπερβολικό και αφελές-κάποιον παραλληλισμό ανάμεσα στους οικονομικούς σε βάρος μας τζιχαντιστές και στον σφαγέα των παιδιών της Βηθλεέμ Ηρώδη (+29 Δεκεμβρίου):

«Εταράχθη, μας λέει το Ευαγγέλιο (Ματθαίου: 2, 3), Ηρώδης και πάσα Ιεροσόλυμα μετ’ αυτού» στο άκουσμα της γέννησης του Χριστού. Δηλαδή, ταράχτηκε το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο. Ταράχτηκαν, γιατί η παμπόνηρη διαίσθησή τους, τους πληροφόρησε πώς το «μυστηριώδες» αυτό παιδί, που ερχόταν απ’ το πουθενά γι’ αυτούς, όταν θα ανδρωνόταν, θα τους αντιμετώπιζε αρνητικά και ανατρεπτικά. Γι’ αυτό και θεώρησαν φρόνιμο να το βγάλουν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τη μέση. Δεδομένου ότι το κατεστημένο ήταν-και είναι σε κάθε εποχή– αδίστακτο, προκειμένου να περιφρουρήσει τα αμαρτωλά συμφέροντα και τα προνόμιά του…

Αλλά, όπως και το σχετικό γνωμικό λέει, «άλλες μεν οι βουλές των ανθρώπων κι αλλιώς ο Θεός ορίζει». Και ο Θεός, στην προκειμένη περίπτωση, όρισε ν’ αποτύχει το σχέδιό τους. Γι’ αυτό και ενέπαιξε τον θεομπαίχτη βασιλιά και όλους μαζί τους θεομπαίχτες του εγκληματικού του περίγυρου. Δίνοντας εντολή στους μάγους να μην επιστρέψουν στον Ηρώδη, προκειμένου να γνωστοποιήσουν τον τόπο και το χρόνο της γέννησης του Χριστού, αλλά να γυρίσουν στην πατρίδα τους από άλλο δρόμο. Έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο νεογέννητο να ανδρωθεί και να πραγματοποιήσει το σχέδιο για το οποίο επισκέφτηκε τον κόσμο της κακουργίας των Ηρωδών και της απληστίας των τοκογλύφων…

Και πώς αντέδρασε ο Ηρώδης, όταν διαπίστωσε ότι οι μάγοι δεν επέστρεψαν να του δώσουν τις σχετικές με τη γέννηση του Χριστού πληροφορίες; «Αφού κατάλαβε, μας λέει το Ευαγγέλιο ότι οι μάγοι τον εξαπάτησαν, θύμωσε πολύ. Και έστειλε τους στρατιώτες του να φονεύσουν όλα τα μικρότερα των δύο χρόνων παιδιά, στη Βηθλεέμ και τα περίχωρα (Ματθαίου: 2, 16). Και το δολοφονικό αυτό σενάριο, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι επαναλαμβάνεται σε όλες τις εποχές. Δεδομένου ότι το έργο του Χριστού, είχε και έχει για τους Ηρώδες και τους τοκογλύφους διαχρονικά δυσάρεστες συνέπειες. Ιδιαίτερα, όταν κάποια άτομα ή λαοί αγωνίζονται για ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Και γι’ αυτό το πολεμούν με όλες τις δυνάμεις τους σε όλες τις εποχές. Πράγμα που κάνουν και στις μέρες μας.
Είδατε με πόση δολιότητα η Λερναία Ύδρα του σιωνιστικού και νεοναζιστικού ΝΑΤΟ περισφίγγει την ορθόδοξη Ρωσία! Και όχι μόνο. Αλλά και τη μικρή μας πατρίδα. Που είναι, όπως φαίνεται, αγκάθι στα εγκληματικά τους σχέδιά . Γιατί, παρά τη μικρή γεωγραφική της έκταση, είναι φορέας ενός μεγάλου διαχρονικά πολιτισμού, απ’ την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ενός πολιτισμού, που, παρά τα μειονεκτήματα πολλών φορέων του, βρίσκεται σε διαμετρική αντίθεση με την πολιτική και θρησκευτική, αλλά και την πολιτισμική βαρβαρότητα του σιωνισμού και του ναζισμού. Δεδομένου ότι έχουν θεό τους το Σατανά, είδωλό τους το μαμωνά και πάγια ηθική τους το ανεξάντλητο έγκλημα. Το έγκλημα, που στοχεύει όχι μόνο στην οικονομική και βιολογική εξόντωση ατόμων και λαών, αλλά και στην ηθική και πνευματική. Με τη δολοφονία του Ευαγγελίου και ψυχής του ανθρώπου. Που, σε τελική ανάλυση, είναι οι αδυσώπητοι αντίπαλοί τους…

Και το ερώτημα που τίθεται στην προκειμένη περίπτωση είναι: Πώς πρέπει εμείς να αντιμετωπίσουμε τους δολοφόνους αυτούς και τα καταχθόνια σχέδιά τους; Να συμμορφωθούμε, ενδεχομένως, προς τα απροκάλυπτα δολοφονικά προστάγματά τους, ώστε να μεταβληθεί η πατρίδα μας και ο λαός μας σε άψυχα κουφάρια, για να κατασπαράζουν τις σάρκες τους οι γύπες της τοκογλυφίας; Ή να επιχειρήσουμε την ηρωική, σύμφωνα με τη μακραίωνη παράδοσή μας, έξοδο; Παρά το γεγονός ότι αυτοί μας τρομοκρατούν θρασύτατα με «λιμούς και καταποντισμούς» και μας προλέγουν «θρήνους και οδυρμούς» (Ματθαίου: 2,17)…

Το Ευαγγέλιο της ειρήνης και της δικαιοσύνης, που είναι η μεγαλύτερη επανάσταση όλων των εποχών, είναι, στην προκειμένη περίπτωση, σαφέστατο: Τάσσεται, σε κάθε περίπτωση, με το μέρος της εξόδου απ’ το σατανικό κρεματόριο της πολυπλόκαμης Λερναίας Ύδρας του ναζισμού και του σιωνισμού. Γιατί, σε τελική ανάλυση, η έκβαση των εγκοσμίων πραγμάτων δεν εξαρτάται από τους πάσης φύσεως θεομπαίχτες, αλλά απ’ το Θεό. Ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για όλους και για όλα. Και θα εμπαίξει τους θεομπαίχτες: Τους αιμοσταγείς, δηλαδή, Ηρώδες και τους άπληστους τοκογλύφους, που μας εμπαίζουν και μας τρομοκρατούν..

παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis.wordpress.com

yfantis.ilias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative