Social Icons

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Παρ' όλιγον άγριο ξύλο μεταξύ Γκλέτσου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα (Φωτογραφίες & VIDEO)


Απόστολος Γκλέτσος
Θυελλώδης ήταν η «συνάντηση» του επικεφαλής της «Τελείας», Απόστολου Γκλέτσου με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέτα Πανδή, και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστο Μωραΐτη.
Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών και υπογράμμισε ότι μετά τις εκλογές, εφόσον ο κ. Τσίπρας είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, θα πρέπει να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 700 ευρώ και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του...
Απόστολος Γκλέτσος
Όμως, τα αίματα άναψαν όταν αποκάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ παιδί του δεκαπενταμελούς στο οποίο ούτε ψήφο ανοχής δεν θα έδινε. Ο κ. Μωραΐτης είπε ότι είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιό του και ο Απόστολος Γκλέτσος σηκώθηκε από την καρέκλα του.

Η συνέχεια ήταν γεμάτη ένταση: Η αντιπεριφερειάρχης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καλούσαν τον κ. Γκλέτσο να σεβαστεί την φιλοξενία τους και ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» τους ούρλιαζε: «Δεν θα κυβερνήσετε ποτέ!».
Από την πλευρά του ο κ. Γκέτσος, κατευθυνόμενος προς την έξοδο αντάλλαξε σε έντονο ύφος με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κουβέντες κάνοντας λόγο για «χούντα» του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν μια δεκάλεπτη λογομαχία των δυο πλευρών που κατέληξε στον Εισαγγελέα.

http://www.kontranews.gr/



Τι λέει  ο κ. Απόστολος Γκλέτσος για το επεισόδιο μέσα από την ιστοσελίδα του 


Ντρέπομαι πραγματικά για τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, επειδή είπα την άποψη μου, που θα τη λέω και θα την ξαναλέω «ότι ο κ. Τσίπρας κάνει μόνο για μέλος δεκαπενταμελούς» και όχι για πρωθυπουργός, μας φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο σαν τους τελευταίους αλήτες του δρόμου. Έτσι θέλει να Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι; Χωρίς Δημοκρατία; Ο κύριος αυτός είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, είμαι Δήμαρχος και αρχηγός κόμματος και για την άποψή μου, που δεν την κρύβω η συμπεριφορά του ήταν η χειρότερη. Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης τον επιβράβευε για τη συμπεριφορά του.

4 σχόλια :

  1. Εξαγωγή Γκλετσικού ήθους στην Κέρκυρα. Να το θυμηθείτε στο τέλος θα φάει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Παπαιωάννου31 Δεκεμβρίου, 2014 06:56

    τα γνωστά καραγκιοζιλίκια Γκλέτσου...έρμε Γκανή σε είχαμε και για σοβαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ31 Δεκεμβρίου, 2014 08:05

    ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ
    ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ????
    ΠΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO........

    http://www.kontranews.gr/koinonia/item/29875-gkletsos-kerkira

    Τα αφεντικά του Απόστολου επιβεβαιώνουν την αντιφεριαρχη …….

    http://www.epixirimatias.gr/2014/12/blog-post_838.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative