Social Icons

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ: Δηλώνω την στήριξή μου στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως Πολιτικός υπέρ των συνανθρώπων μου δεν έχω το δικαίωμα, επειδή μετά από προσωπική μου επιλογή βρέθηκα χωρίς πολιτική στέγη να σταματήσω και τη δράση μου διαψεύδοντας τις ελπίδες τους.
Είναι σαφές πλέον ότι δικαιώθηκα ως Πολιτευτής επιλέγοντας μία σκληρή αντιμνημονιακή στάση, γνωρίζοντας και προβλέποντας τις ήδη καταστροφικές συνέπειές των μνημονίων ενάντια στους πολίτες και στη χώρα μας...
Όταν πριν 2.5 χρόνια ζήτησα με την ψήφο τους να με εμπιστευτούν οι Φθιωτείς, έδωσα το λόγο μου ότι θα αγωνιστώ, ώστε όσοι ευθύνονται για όσα συνέβησαν να πάνε φυλακή να επιστρέψουν τα κλεμμένα και να αντιστραφούν όσο περισσότερο γίνεται τα κακώς κείμενα!!! Συνεχίζω να δεσμεύομαι και πάλι με αυτή την υπόσχεση!!!

Οφείλω λοιπόν να μείνω στην αρένα ..

Η Ελλάδα χρειάζεται μία καθαρά αντιμνημονιακή κυβέρνηση, η οποία θα μας απαλλάξει από την μνημονιακή μέγγενη και θα ασκήσει επιτέλους το δικαίωμα της χώρας να ζητήσει έλεγχο και διαγραφή του χρέους, όπως πολλές άλλες έκαναν και δικαιώθηκαν!! Προσωπικά έχω χρέος να μεριμνήσω για το καλύτερο δυνατό για την Πατρίδα μου, πέρα από χρώματα και ανόητες ταμπέλες που μόνο εξαθλίωση και αφανισμό έφεραν στο λαό μου!

Δηλώνω κατόπιν τούτων την στήριξή μου στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά στον αρχηγό του κ. Αλέξη Τσίπρα και ζητώ να γίνει δεκτή η προσχώρησή μου σε αυτό ως συνεργαζόμενο μέλος, θεωρώντας ότι αυτή η μάχη αφορά άπαντες χωρίς καμιά εξαίρεση, όπως και την επιβίωση όλων μας ως Έθνος !!!

Σας ευχαριστώ

Μετά τιμής

Βασιλική Δημητράντζου
Πολιτευτής Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative