Social Icons

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Χρόνος-Χριστός –Βασίλειος


Χρόνος-Χριστός –Βασίλειος
Με την καινούργια χρονιά έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάτι μπορεί από μόνο του ν’ αλλάξει για μας και την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε.
Στην πραγματικότητα όμως τίποτε δεν αλλάζει, αν εμείς δεν αποφασίσουμε ν’ αλλάξουμε. Και, για να αλλάξουμε ουσιαστικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνδέσουμε τη ζωή μας με τη μεγάλη αλλαγή, που ήρθε να φέρει ο Χριστός στη ζωή των ανθρώπων...
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αλλαγής είναι ο βίος και η πολιτεία του αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Ο οποίος υπήρξε αληθινά μεγάλος, επειδή, αντί να ασχοληθεί με τα μικρά και ασήμαντα, ασχολήθηκε με τα σπουδαία και τα μεγάλα.

Στο χρόνο, λοιπόν, στο Χριστό και τον άγιο Βασίλη είναι αφιερωμένο το κήρυγμα, που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=fYlmjA2vc68

Επίσης παραθέτω και την ηλεκτρονική διεύθυνση του συνόλου των «απαγορευμένων» απ’ τον Μητροπολίτη Αιτ/νίας κηρυγμάτων μου:
https://www.youtube.com/channel/UCNoHI5MVnPZbqszIfoqBozg

Σας εύχομαι καλή ακρόαση. Και βέβαια καλή χρονιά. Με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.
παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis.wordpress.com
yfantis.ilias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative