Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Χριστός γεννάται δοξάσατε…»


Γέννηση

Είθισται να διαβάζονται, τις μεγάλες γιορτές, μεταξύ των οποίων, όπως είναι ευνόητο, και τα Χριστούγεννα, αντί κηρύγματος, στις εκκλησίες, τα μητροπολιτικά μηνύματα.
Γι’ αυτό και το σχετικό με τα Χριστούγεννα κήρυγμα το έκανα την προ των Χριστουγέννων Κυριακή στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως Τσουκαλάδων Παραβόλας. Και θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=LxO9er8GPtY

Άλλο παρόμοιο, σχετικό και αυτό με τα Χριστούγεννα, με αφορμή μαθητικό εκκλησιασμό, που έγινε στην Αγία Βαρβάρα Αγρινίου, θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=4TreJ6DGopE

Ένα άλλο κήρυγμα, σχετικό και αυτό με μαθητικό εκκλησιασμό, με θέμα του το «Πάτερ ημών», που έγινε στην Αγία Τριάδα Αγρινίου, θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=1YFOMEVC_bA

Ακόμη δημοσιεύουμε και το κήρυγμα το σχετικό με τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου (17 Δεκεμβρίου), που θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=OIavIua9EuQ

Και τέλος σας δίνω την ηλεκτρονική διεύθυνση όλων των «απαγορευμένων» κηρυγμάτων μου, μήπως τυχόν και ανακαλύψετε το λόγο για τον οποίο ο Σ/τος κ. Κοσμάς μου απαγόρευσε να κηρύττω στους ναούς της Μητρόπολης Αιτ/νίας:

https://www.youtube.com/channel/UCNoHI5MVnPZbqszIfoqBozg

Ευχαριστώ για την ακρόαση
παπα-Ηλίας

http://papailiasyfantis.wordpress.com

yfantis.ilias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative