Social Icons

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Απ' τα Ανώγεια ξεκίνησε ο Γκλέτσος..... Τι είπε για το ΚΚΕ


Απόστολος Γκλέτσος
Απ' τα Ανώγεια ξεκίνησε ο Γκλέτσος

Απ΄ τα Ανώγεια της Κρήτης - έναν τόπο με ξεχωριστό συμβολισμό – ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του ο πρόεδρος του κόμματος «ΤΕΛΕΙΑ» Απόστολος Γκλέτσος. Στα Ανώγεια έκανε την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος του και παρουσίασε τις Ιδρυτικές Αρχές ενώ συνομιλώντας με τους παρευρισκομένους ανέπτυξε τις προτάσεις του κόμματος του για την κτηνοτροφία και την γεωργία που αποτελεί μείζον θέμα και για τον Δήμο Ανωγείων ...
Τον Απόστολο Γκλέτσο συνοδεύουν ο πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα Εμείς» που συνεργάζεται με την «ΤΕΛΕΙΑ» του Απόστολου Γκλέτσου , ο Βαίος Γκανής Αγρότης και φίλος του Δημάρχου Στυλίδας καθώς και στενοί του συνεργάτες.

Το πρωί ο Απόστολος Γκλέτσος απ το λιμάνι του Ηρακλείου μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ τόνισε ότι το κόμμα του θέλει εκλογές τον Μάρτιο , ενώ αναφερόμενος στο πέρασμα του απ το ΚΚΕ τόνισε : ¨Το ΚΚΕ ήταν για μένα σχολείο….»Στα Ανώγεια μετά το τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι επεφύλαξαν κρητικό παραδοσιακό γλέντι . Η περιοδεία στην Κρήτη θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες ενώ έχει προγραμματισθεί και ομιλία του στο Ηράκλειο.

http://www.ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative