Social Icons

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  

«Χρόνια πολλά σε όλους και στις οικογένειές σας. Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για την Ελλάδα. Μία σημαντική μέρα γιατί η «παρένθεση» Βενιζέλου - Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό, που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχτηκε να κυβερνάται η χώρα μέσω e-mail και εντολών από την τρόικα αποχωρεί πλέον από την κυβέρνηση με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών...
Από εδώ και πέρα, οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων, οι εκβιασμοί έκλεισαν. Η Ελλάδα πρέπει πλέον να βαδίσει ενωμένη προκειμένου να επανακτήσει άμεσα την εθνική της κυριαρχία, να εφαρμοστούν το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, να γίνουν οι εκλογές σε ήρεμο κλίμα και να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, η οποία δεν θα εκτελεί εντολές ξένων, αλλά τις εντολές του ελληνικού λαού. Να προχωρήσουμε σε μία νέα πολιτική, η οποία δεν θα οδηγεί τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, δεν θα οδηγεί τη μεσαία τάξη στη διάλυση, δεν θα οδηγεί την ανεργία σε τέτοια ποσοστά που θα υποχρεώνουν τους νέους μας να φύγουν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν οι ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε οι εγγυητές για τη δημιουργία αυτής της κυβέρνησης. Προασπιστήκαμε μέχρι τέλους αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό. Το ίδιο θα κάνουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Για μας οι «κόκκινες γραμμές» δεν είναι διαπραγματεύσιμες, οι υποσχέσεις στον ελληνικό λαό δεν είναι προεκλογικές. Αποτελούμε την εγγύηση για το αύριο. Θα είμαστε οι θεματοφύλακες των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της προστασίας των πολιτών. Θα πρέπει να καταλάβουν πλέον ότι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων δεν παραδίδεται σε κανέναν τραπεζίτη».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:
Θα συνεργαστείτε με τα κόμματα της αριστεράς κ. Πρόεδρε;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεργαστούμε με όλους τους Έλληνες με τις δικές μας αρχές, ιδέες, απόψεις και «κόκκινες γραμμές». Αφού απηλλάγη ο τόπος από τους δύο που υπογράφουν προσωπικές επιστολές προς την Μέρκελ, ζητάμε την εθνική ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου, με εθνικά κυρίαρχη χώρα και με μία πολιτική που θα φέρει την ανάπτυξη και το χαμόγελο στα παιδιά μας. Αυτό θα κάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative