Social Icons

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Νεκροί 2 Αλβανοί κατά τη ρυμούλκηση του Norman Atlantic


Norman Atlantic
Δύο Αλβανοί ναυτικοί σκοτώθηκαν όταν έσπασε σήμερα το πρωί ένα καλώδιο που συνέδεε το ρυμουλκό τους με το Norman Atlantic, αφού ρυμουλκούσαν το πλοίο στη διάρκεια της νύχτας.
"Ένας άνθρωπος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έσπασε το καλώδιο το οποίο πιάστηκε στην προπέλα. Ένας δεύτερος εξέπνευσε πριν από μερικά λεπτά ενώ του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό πλήρωμα ελικοπτέρου", δήλωσε στο Ρόιτερς αξιωματούχος των λιμενικών αρχών στην Αυλώνα της Αλβανίας...
Σύμφωνα με το Ρόιτερς, οι δύο ναυτικοί ανήκαν σε οκταμελές πλήρωμα που ρυμούλκησε το πλοίο στη διάρκεια της νύχτας και σκοτώθηκαν όταν το καλώδιο που συνέδεε το ρυμουλκό τους με το πλοίο έσπασε κάτω από μεγάλη πίεση και τους χτύπησε.
Το Ιταλικό Ναυτικό ανέφερε μέσω Twitter: "στη διάρκεια της ρυμούλκησης, έσπασε το καλώδιο και χτύπησε δύο Αλβανούς ναυτικούς".
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στα Τίρανα--μία επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη πριν από το ναυτικό δυστύχημα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η ιταλική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι συνολικά δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στο πλοίο Norman Atlantic.

Πηγή: ΑΜΠΕ

http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative