Social Icons

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αναφορά προβλήματος και δηλώσεις προέδρου και στο Star Κεντρικής Ελλάδος


Κοινοποιήθηκε και έγινε γνωστό το πρόβλημα που έχουν οι κάτοικοι στην ανατολική πλευρά της Γλύφας και είναι τραγική ειρωνεία ότι μόλις χθες ήρθαν και οι λογαριασμοί του ΟΤΕ φυσικά χωρίς να έχει αφαιρεθεί από το πάγιο τέλος η μη χρήση τηλεφώνου,ίντερνετ ή συνδρομητικής τηλεόρασης.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του προέδρου,που αγανακτισμένος αντιμετωπίζει και ο ίδιος το πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα δέχεται και τα παράπονα των υπόλοιπων κατοίκων,χωρίς να μπορεί να βρει μια άμεση λύση.


Μακάρι να μπορέσει επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα γιατί πλέον ενώ έχουμε γιατρό δε έχουμε το σύστημα για να μπορέσουν να γραφτούν οι εξετάσεις και οι συνταγογραφήσεις των φαρμάκων.

http://glyfa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative