Social Icons

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Κλοπών συνέχεια τώρα και σε εργοτάξιο!!!


Εργοτάξιο
 Μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το συνεργείο που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου Πορθμείο Γλύφας-Κόμβος Εθνική οδού.
Συγκεκριμένα εκλάπησαν 11 συνολικά μπαταρίες από 4 τετραξονικά φορτηγά,1 οδοστρωτήρα και 1 φορτωτή.
Οι δράστες έκοψαν με ψαλίδι τις κλειδαριές και τα καλώδια,κάτι που ανεβάζει το κόστος της ζημιάς και αφαίρεσαν τις μπαταρίες και προφανώς γνώριζαν και τα σημεία που βρίσκονται οι μπαταρίες από τα πιο μεγάλα μηχανήματα...
Οι εργάτες της εταιρείας ΝΙΟΒΗ Α.Ε. που έχει την εργολαβία του έργου  εκτός του ότι χάνουν συνεχώς μεροκάματα λόγω της κατάστασης με την κλοπή πρέπει να καθυστερήσουν και σημαντικά στην ολοκλήρωση των εργασιών τους σε ένα έργο σε πλήρη εξέλιξη.
Έτσι θα ανακοπεί η γρήγορη πορεία του μέχρι να αντικατασταθούν οι ζημιές οι οποίες κοστολογούνται σε υλική ζημιά περίπου στα 2500€ μιας και οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι ιδιαίτερα ακριβές.
Είναι τόσο άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και ιδιαίτερα όταν αυτό αφορά ένα έργο της περιοχής που θα καθυστερήσει εξαιτίας της ανεγκέφαλης συμπεριφοράς αυτών των ατόμων.

http://glyfa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative