Social Icons

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας


Τιθορέα 26/11/2014

Λαϊκή Συσπείρωση Αμφίκλειας - Ελάτειας
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, σχετικά με τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει και δηλώνει:

Παρά τις επίμονες αιτήσεις και οχλήσεις μας στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, προσωπικά στον Πρόεδρο του Δ.Σ., και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, για την τήρηση του κανονισμού λειτουργίας, αντιμετωπίζουμε πραγματική αδιαφορία και συστηματική αποφυγή ενημέρωσης για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Έτσι καλούμαστε να αποφασίσουμε χωρίς προετοιμασία, αφού δεν έχουμε πρόσκληση, ούτε εισηγήσεις...
Κανονισμός λειτουργίας υπάρχει, νομοθεσία υπάρχει, απαιτούμε να τηρηθεί από την πλειοψηφία. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε στην υποβάθμιση και τον ευτελισμό των οργάνων στα οποία συμμετέχουμε. Αρχή μας είναι να είμαστε και να φαινόμαστε τίμιοι. Δυσάρεστοι, αν χρειαστεί, αλλά ωφέλιμοι για το λαό της περιοχής.

Δηλώνουμε ότι, αν από την επόμενη συνεδρίαση του Δ. Σ. δεν τακτοποιηθεί το ζήτημα της έγκαιρης ενημέρωσής μας και δεν έχουμε στα χέρια μας τις εισηγήσεις όπως προβλέπεται, θα ζητήσουμε την παρέμβαση της Περιφερειακής Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς. Και για τις επιπτώσεις θα είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Δήμαρχος και η πλειοψηφία.

ΑΔΡΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative