Social Icons

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μακελειό με 11 τραυματίες σε κλαμπ στο Μικρολίμανο


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για την αιματηρή ένοπλη επίθεση, που σημειώθηκε τα ξημερώματα από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα «καλάνσικοφ», σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων και άλλων οκτώ ελαφρότερα...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει τη φωτογραφία του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες πριν το αιματηρό περιστατικό, πρέπει να βρίσκονταν στο νυχτερινό μαγαζί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ήταν στο κατάστημα, έφυγε κάποια στιγμή και επέστρεψε με το «καλάνσικοφ» στα χέρια.

Μπαίνοντας ακούστηκε να εκτοξεύει απειλές του τύπου «όλοι εδώ απόψε θα πεθάνετε» και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά εναντίον θαμώνων και υπαλλήλων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά έντεκα ατόμων. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ ο ένοπλος φεύγοντας φέρεται να επιβάστηκε σε ταξί και να διέφυγε.

Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα.
Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και οι υπόλοιποι στο «Αττικόν», χωρίς έως στιγμής να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Από τα ξημερώματα στην επιχείρηση, όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο, βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής και του Πειραιά. Ήδη, αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από κάποιους υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος. Το ερώτημα που διερευνά η αστυνομία είναι για ποιο λόγο ο δράστης που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί έφυγε και επέστρεψε, με ποιους συνομίλησε και αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative