Social Icons

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με υπογραφή Δ.Αβραμόπουλου η παραχώρηση της ΜΕΡΥΠ…


Το πρώτο βήμα για την παραχώρηση του κτιρίου της ΜΕΡΥΠ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έτσι ώστε να στεγαστεί το νέο Διοικητήριο της έδρας της, έγινε ΤΗΝ Τετάρτη , με την υπογραφή της θετικής συμβουλευτικής γνώμης, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο...
Η διαδικασία παραχώρησης του κτιρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο γραφείο του και οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση της ΜΕΡΥΠ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η μεταστέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας αποτελεί άλλωστε μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής, με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του να δρομολογεί το εν λόγω ζήτημα, με επιστολή του στον Υπουργό κ. Αβραμόπουλο την 1η Σεπτεμβρίου 2014 (97290/825/1-9-14).
Η απόκτηση Διοικητηρίου που τόσο πολύ χρειάζεται για την ορθότερη λειτουργία της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα επιλύσει το μεγάλο ζήτημα της στέγασης όλων των υπηρεσιών, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μισθωμένα κτίρια.

Έτσι θα επιτευχθεί τόσο η μείωση του λειτουργικού κόστους, η οποία θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ ετησίως, όσο και η αποτελεσματικότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

http://www.ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative