Social Icons

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Επιστημονική Διημερίδα: «Κοινωνικοπρονοιακές Δομές Νομού Φθιώτιδας : Η αποτελεσματικότητα των διυπηρεσιακών συνεργασιών ».



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στα πλαίσια της αποτελεσματικής & αποδοτικότερης συνεργασίας των Κοινωνικοπρονοιακών Δομών, που δρουν στο Νομό Φθιώτιδας και αφορούν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, Άτομα με Αναπηρία & Ηλικιωμένους, η εταιρεία ΑΜΚΕΤΑ « Παρέμβαση » - που υλοποιεί 20 προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι»- διοργανώνει επιστημονική Διημερίδα με θέμα :...
«Κοινωνικοπρονοιακές Δομές Νομού Φθιώτιδας : Η αποτελεσματικότητα των διυπηρεσιακών συνεργασιών ».

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων ( Λεωνίδου 9-11 ), την Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

Στα πλαίσια αυτά θα επιθυμούσαμε, όποιος φορέας, Δημοσίου ή Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα , δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών και επιθυμεί να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας , τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις του, να έρθει σε επαφή με :
ΑΜΚΕΤΑ «Παρέμβαση», Λεωνίδου 9-11, Τηλ. : 2231066526
Fax: 2231066527, e– mail: parem@otenet.gr, Πληρ.: κ. Αθηνά Καζανή

Καταληκτική Ημερομηνία Συμμετοχής : Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

******Οι παρουσιάσεις, που θα επιθυμούσαμε να είναι και σε ηλεκτρονική μορφή, θα αποτελέσουν στη συνέχεια ένα χρήσιμο πληροφοριακό εγχειρίδιο για το επιστημονικό προσωπικό που ασχολείται με τις συγκεκριμένες ομάδες στόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative