Social Icons

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Έτσι έγινε η ληστεία στη Λαμία: "Μπήκαν στο σπίτι πυροβολώντας - Παλέψαμε και πέσαμε από τις σκάλες"


Εφιαλτικές σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία έζησε σήμερα το πρωί ένας Λαμιώτης επιχειρηματίας, μαζί με τη γυναίκα του και δυο μικρά παιδιά του....
«Γίναμε Σικάγο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσουμε τέτοιες στιγμές στη Λαμία, μέσα στα σπίτια μας...», είπε ένας από τους γείτονες του 42χρονου επιχειρηματία που έζησε από κοντά όλο το σκηνικό.

Πως έγινε η ληστεία
Το LamiaReport μίλησε με τον επιχειρηματία, που έδωσε πραγματικά μάχη με τους ληστές και κατέληξε στο νοσοκομείο με είκοσι ράμματα στο κεφάλι. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η γυναίκα του και τα δυο μικρά παιδιά τους, ένα αγοράκι 10 ετών και η κόρη τους μόλις 5 ετών.

« Λίγο πριν τις 7:00΄ βγήκα από το σπίτι για να πάω προς το αυτοκίνητό μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα σκούρο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά από το δικό μου και διέκρινα ότι ο οδηγός φορούσε κράνος. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και γρήγορα γύρισα πίσω και μπήκα σπίτι κλειδώνοντας την πόρτα. Πριν προλάβω να κάνω τρία βήματα, άκουσα ένα δυνατό μπαμ και η πόρτα έπεσε προς τα μέσα μονοκόμματη. Είδα ξαφνικά μπροστά μου το ληστή με το κράνος και μια κοντόκαννη καραμπίνα στα χέρια. Πυροβόλησε μια ή δυο φορές δεν θυμάμαι, γιατί αμέσως πιαστήκαμε στα χέρια. 

Παλεύοντας βγήκαμε στο πλατύσκαλο και αγκαλιά κουτρουβαλήσαμε στις σκάλες, περίπου είκοσι σκαλιά. Τότε ήρθε και ο δεύτερος που μάλλον τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Όπως ήμουν πεσμένος μου άρπαξαν την τσάντα και έφυγαν. Στο νοσοκομείο έκανα 20 ράμματα στο κεφάλι. Δεν κατάλαβα αν ήταν από τα σκαλιά ή αν με χτύπησαν με το κοντάκι της καραμπίνας. Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγιναν μέσα στο σπίτι μου. Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά η οικογένειά μου...», είπε ο 42χρονος επιχειρηματίας, που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη.

LamiaReport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative