Social Icons

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όργιο φημών για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου!


Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, και το σημερινό τετ-α-τετ του Πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οργιάζουν σε παρασκηνιακό επίπεδο οι φήμες για πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει σε επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας...
Η παραπάνω στρατηγική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδράζεται στη διαφαινόμενη αδυναμία της κυβέρνησης να βρει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για να εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνουν μηνύματα από διάφορες πλευρές, εντός και εκτός Ελλάδας, ότι θα πρέπει να τερματιστεί η αβεβαιότητα.

Στην κατεύθυνση αυτή δείχνει και η πάγια θέση του Κώστα Καραμανλή για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε είτε να εκλεγεί άμεσα ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εφόσον βρεθούν οι 180, είτε να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την άποψη αυτή διατύπωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά και κατά τη χθεσινή συνάντησή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

http://ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative