Social Icons

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Λαμιέων για τα διόδια


Λαμία 18/9/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Λαμιέων με αφορμή την συνεχιζόμενη συζήτηση και τις επαναλαμβανόμενες συσκέψεις, για το πρόβλημα των διοδίων, που επικεντρώνεται σε δικαστικές προσφυγές, σε συσχετισμό της πληρωμής τους με την ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου, σε διαπραγμάτευση του ποσού των διοδίων ή και του τρόπου καταβολής του και δεν έχει σαν κυρίαρχη και επικρατούσα θέση την κατάργηση όλων των διοδίων και των νόμων που τα επιβάλουν

Σ η μ ε ι ώ ν ε ι :
1. Έτσι δεν εξασφαλίζεται η ουσιαστική επίλυση του προβλήματος σε όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Δημιουργούνται μόνο αυταπάτες και περνάει ο καιρός χωρίς να γίνεται τίποτε. Διευκολύνονται εκείνοι που θέλουν να φορέσουν τον μανδύα του αγωνιστή.

2. Η λύση του προβλήματος και η κατάργηση των διοδίων θα έρθει μέσα από την κατάργηση των Συμβάσεων Παραχώρησης, που η Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με όλους τους θιασώτες της Ε.Ε. και της ελεύθερης οικονομίας στηρίζουν. Οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να καταργηθούν μόνο οι νόμοι παραπέμπουν απλά σε διαπραγμάτευση για το ποσόν των διοδίων, που φυσικά αποδέχεται αφού θεωρεί αποδεκτή διαδικασία της πραγματοποίηση Συμβάσεων Παραχώρησης.

3. Τα αιτήματά μας, χωρίς καμιά έκπτωση, πρέπει να αφορούν την κατάργηση όλων των διοδίων, των αποφάσεων της βουλής που τα καθορίζουν και των Συμβάσεων Παραχώρησης που τα προβλέπουν.
Δεν μπορεί να υπάρξει κοινό μέτωπο και ενότητα των παρατάξεων που υποστηρίζουν διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε με τον κ. Κοτρωνιά που θέλει άλλο τρόπο πληρωμής των διοδίων, τους κ. Σταυρογιάννη, Σαγιά και Στασινό που μιλάνε για κάποια μείωση της τιμής των διοδίων ούτε με την κα. Αντωνίου που βλέπει λαϊκά μέτωπα χωρίς ενιαίο στόχο και δεν αντιτίθεται στις Συμβάσεις Παραχώρησης που συνιστά η Ε.Ε.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θεωρεί, πως, μόνο κάτω από τα αιτήματα κατάργησης όλων των διοδίων και όχι στις Συμβάσεις Παραχώρησης, μπορούν να συσπειρωθούν ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, να χτίσουν κοινό μέτωπο δράσης που φυσικά μπορεί να αγκαλιάσει και άλλα ζητήματα και να ασκήσει πιέσεις ικανές να έχουν αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ   18/9/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative