Social Icons

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Απόστολος Γκλέτσος: «Στο υπόγειο ζω και στο υπόγειο θα παραμείνω ακόμη κι αν βγω βουλευτής»


Για τον αγώνα του δίνει στην πολιτική, το περιστατικό που βρέθηκε αντιμέτωπος με όπλο αλλά και αν τον προσέγγισαν πρόσωπα της showbiz προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόμμα του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Απόστολος Γκλέτσος. Σε απείλησαν όταν αποφάσισες να ιδρύσεις ένα νέο κόμμα; «Δεν τολμά να με απειλήσει κανείς γιατί ξέρουν ότι δεν έχω καμία φιλοδοξία. Δεν φοβάμαι κανέναν. Ασχολούμαι με την πολιτική επειδή έχω ένα παιδί που το αγαπώ και δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να τρελαθώ με την ανθρωπιστική κρίση που ζούμε. Κάνω τον αγώνα μου μέσα από την πολιτική. Δεν υποκινούμαι από προσωπικά κίνητρα και φιλοδοξίες...
Δεν θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Σε υπόγειο ζω και στο υπόγειο θα παραμείνω ακόμα και αν βγω βουλευτής»Προκάλεσε εντύπωση το ότι στη Στυλίδα κάποιοι σε σημάδεψαν ακόμα και με όπλο. «Τέτοιου είδους αντιδράσεις με δυναμώνουν. Με βάζουν περισσότερο στο παιχνίδι»Πώς λειτούργησες τότε; Πέρασε έστω και για ένα δευτερόλεπτο από το μυαλό σου η σκέψη «Τελειώνει η ζωή μου»;
«Τους πήρα το όπλο και τους πήγα στην αστυνομία. Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο καθένας»Σε έχουν προσεγγίσει πρόσωπα από την πολιτική και τη showbiz προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόμμα; «Με προσέγγισαν πολλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, του μόχθου.

Από καθηγητές πανεπιστημίου, γιατρούς και ευρύτερα πολίτες που δίνουν κάθε ημέρα μάχες, μέχρι και πρόσωπα του θεάματος. Όλοι όμως δουλεύουν. Δεν θα συμμετάσχουν στο φορέα επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά πολίτες με ιδανικά και αξίες», λέει στο περιοδικό Εγώ.

https://gr.celebrity.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative