Social Icons

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αχινός Στυλίδας: Η "μακρυχέρα" οικιακή βοηθός δεν άντεξε και έβαλε χέρι στο "μέλι"


Ο λόγος για μια 36χρονη από τον Αχινό Στυλίδας, η οποία βοηθούσε μια 90χρονη γριούλα και την επίσης ηλικιωμένη αδελφή της.
Χθες νωρίς το μεσημέρι οι δυο αδελφές ανακάλυψαν ότι λείπουν χρήματα από το σπίτι. Μάλιστα όπως είπαν στην αστυνομία η κλοπή έγινε τις τελευταίες ώρες αφού το πρωί είχαν χρειαστεί χρήματα και ήταν στη θέση τους...
Το ποσό που είχε αφαιρεθεί είναι 1890 ευρώ και όπως είπαν οι δυο ηλικιωμένες ο μοναδικός άνθρωπος που είχε πρόσβαση στα χρήματα αυτές τις ώρες που μεσολάβησαν ήταν η 36χρονη γυναίκα που είχαν ως οικιακή βοηθό.
Η 36χρονη αρνείται ότι πήρε τα χρήματα, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Στυλίδας και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative