Social Icons

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Βουρλιώτης - Δεκτή η παραίτησή του


Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Βουρλιώτης - Δεκτή η παραίτησή του

Αποδοχή παραίτησης Δημοτικού Συμβούλου και κλήση αναπληρωματικού Συμβούλου Δήμου Στυλίδας για ορκωμοσία

Ο Δήμαρχος Στυλίδας
Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις των άρθρων 54 παρ. 3, 4 και 55 παρ. 2 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης»
2. Την υπ’αριθ. 28/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας περί ανακήρυξης του Δημάρχου και τακτικών και αναπληρωματικών Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Στυλίδας κατά της Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
3. Την υπ’αριθμ. 12323/10-09-2014 αίτηση παραίτησης του Στυλιανού Βουρλιώτη το Κων/νου, από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας.

Αποφασίζουμε

1. Κάνουμε δεκτή την από 10-09-2014 παραίτηση του Στυλιανού Βουρλιώτη του Κωνσταντίνου από το αξίωμα του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας .
2. Καλούμε για τη θέση που κενώθηκε την Ζαγκανά-Κωνσταντίνου Βασιλική του Ηλία πρώτη (1η) αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος Στυλίδας του ιδίου συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ», να προσέλθει για ορκωμοσία εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία της νόμιμης επίδοσης της απόφασης αυτής.
3. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να επιδοθεί στον παραιτηθέντα και την καλούμενη για ορκωμοσία με αποδεικτικό παραλαβής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative