Social Icons

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τη συμμετοχή στο Παμφθιωτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας στις 29 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας



Τον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καλεί ο Απόστολος Γκλέτσος και το δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας για να δώσει λύση στο πρόβλημα με τις νταλίκες που περνούν από τους παράπλευρους δρόμους προκειμένου να αποφύγουν τα διόδια.
Λίγες ημέρες πριν ο υπουργός ζητούσε από την δημοτική αρχή να αστυνομεύσει τους παράπλευρους δρόμους για να μην γίνεται η διέλευση των μεγάλων οχημάτων. Ας έρθει ο υπουργός να το κάνει αυτό τονίστηκε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα διόδια...
Πώς είναι δυνατόν να αστυνομευτούν οι παράπλευροι δρόμοι, όταν στην Ανατολική Φθιώτιδα, υπάρχει μόνο ένα περιπολικό με έναν αστυνομικό, δηλώνει στο tvstar.gr ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος που πρόσθεσε πως έχουν φτιάξει ένα καινούριο πέταλο μέσα στο πέταλο του Μαλιακού, εννοώντας βέβαια τους παράπλευρους δρόμους και το πόσο επικίνδυνοι είναι.
Η έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Πανουργιά Πανουργιά ο οποίος επεσήμανε πως τα διόδια είναι νόμος του κράτους και δεν μπορούν να καταργηθούν, ωστόσο κάλεσε όλους σε συντονισμό και ενότητα προκειμένου να πετύχουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν υπέρ των δημοτών.

Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρήστος Οικονόμου τόνισε πως:

"Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η κατάργηση όλων των διοδίων, πλήρης διέλευση όλων των πολιτών χωρίς κανένα αντίτιμο στις Εθνικές οδούς όλης της χώρας,με ασφάλεια και όχι με κινδύνους μέσα από παράδρομους και από οποιαδήποτε άλλες λογικές.
Αυτή τη θέση βάζουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο  αυτή συνεχίζουμε να παλεύομε αταλάντευτα."





http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative