Social Icons

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

28/8/2014

ΔΗΛΩΣΗ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ,μετά την ορκωμοσία του, την ακόλουθη δήλωση :
« Εύχομαι καλή δουλειά σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους , μια δουλειά . Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας οφείλει με τη λειτουργία του να αναδείξει ότι μπορεί να απογαλακτιστεί από τη Κεντρική Εξουσία .
Ακόμη και σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πρέπει να διεκδικήσουμε πόρους, που μας στέρησαν οι εγκληματικά άστοχες προσεγγίσεις του ΑΕΠ της περιφέρειάς μας , αλλά και γιατί υπάρχει αδήριτη ανάγκη για έργα υποδομής , που ήδη υπάρχουν στις άλλες περιοχές της χώρας μας , καθώς και για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων των συμπολιτών μας .

Ταυτόχρονα πρέπει επιτέλους η φράση «αποκέντρωση με αυτοδιοίκηση» να βρει και στη περιφέρειά μας την ολοκλήρωσή της .
Εμείς θα υπηρετήσουμε το θεσμό , αδιαφορώντας για τις αρμοδιότητες της διορισμένης αποκεντρωμένης διοίκησης .
Καλούμε τη νέα περιφερειακή αρχή να πορευτεί σ΄ αυτό το διεκδικητικό δρόμο για το καλό της περιφέρειας . Σε μια τέτοια πορεία θα μας βρει συμμάχους .»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative