Social Icons

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Δεν παραδίδει την έδρα του στη ΝΔ ο Σταυρογιάννης



Ο νέος Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα του, παραδίδοντάς τη στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην διευκολύνει την προσπάθεια συγκρότησης προεδρικής πλειοψηφίας 180 βουλευτών από τη σημερινή Βουλή...
Όπως επισημαίνει στο σχετικό ρεπορτάζ του ο Διονύσης Νασόπουλος στα “Νέα”, ο Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του κατά του Μνημονίου, και είχε συνεχίσει ως ανεξάρτητος, θα διατηρήσει την έδρα του στη Βουλή, και θα περιμένει να εκπέσει αργότερα από το Εκλογοδικείο.

Η πρόθεση αυτή του Νίκου Σταυρογιάννη αποσκοπεί στο να μην αντικατασταθεί από τον πρώτο επιλαχόντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, ώστε να μην προστεθεί μια ψήφος στην προεδρική πλειοψηφία που επιθυμούν να διαμορφώσουν το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού, για να εκλεγεί ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή, και να αποτραπούν έτσι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

 http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative