Social Icons

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου στη Στυλίδα







Η μνήμη της
αποτομής της τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου εορτάσθηκε την Παρασκευή 29 στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Αγίου Αθανασίου Στυλίδος, που βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στην εθνική οδό.

Στην πανηγυρική θεία Λειτουργία χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος στο κήρυγμά του στάθηκε σε τρία χαρακτηριστικά της ζωής του τιμίου Προδρόμου, το ασκητικό πνεύμα, την ευθύτητα των λόγων του και το μαρτυρικό του τέλος, τονίζοντας ότι οι κήρυκες της αληθείας σφραγίζουν την ζωή τους με το μαρτύριο, διότι οι άνθρωποι της ανομίας και του σκότους πολεμούν την αλήθεια.

http://www.imfth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative