Social Icons

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Στυλίδα 7 Αυγούστου 2014
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ                     Αρ.πρωτ. 1356
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ταχ.Δ/νση: Στυλίδα 35300
Πληροφορίες: κ.Πρόεδρος
Tηλέφωνo: 22380-22360
TELEFAX: 22380-22181
e-mail: limstyl@otenet.gr
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας μετά από απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής, προτίθεται να προβεί στην εκτέλεση εργασιών του έργου «Επισκευή ράμπας ανέλκυσης Α/Κ σκαφών στο λιμένα Στυλίδας» συνολικού προϋπολογισμού (24.600,00) ευρώ με το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν.2362/1995, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθμ.35130/739/ 09-08-2010 (ΦΕΚ 1291/Β/11-8-2010) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών...
Οι απαιτούμενες εργασίες σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή που συντάχθηκε από την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φθ/δας, συνοψίζονται ως παρακάτω: Προβλέπεται να γίνει η επισκευή της κεκλιμένης ράμπας που χρησιμοποιείται για την ανέλκυση των αλιευτικών σκαφών. Συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν οι κάτωθι εργασίες: Καθαίρεση μέρους του ύφαλου τμήματος της ράμπας και θα γίνουν οι απαραίτητες εκσκαφές του πυθμένα. Επέκταση της ράμπας περίπου 4,00 μέτρα καθώς και η ενιαία διαμόρφωση της ράμπας. Σε δύο τμήματα θα κατασκευασθεί σχάρα από πριστή ξυλεία ελάτης για να ολισθαίνουν τα αλιευτικά σκάφη όταν υπάρχει ανάγκη να τραβηχτούν έξω από την θάλασσα για λόγους συντήρησης.

Όλες οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τις ισχύουσες πρότυπες προδιαγραφές, τους κανονισμούς, τις εντολές της επιβλέπουσας υπηρεσίας.
Ο προϋπολογισμός του έργου θα ανέρχεται σε 24.600,00 € με ΦΠΑ.
Περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτούμενες εργασίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθ/δας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου Φθ/δας και στο γραφείο του Προέδρου τις οικονομικές προσφορές τους με την αντίστοιχη βεβαίωση εγγραφής τους στο ΜΕΕΠ εν ισχύ.

Προσφορές δικαιούνται να προσκομίσουν: Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις: Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη ΓΓΔΕ του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1, Α2, 1η και ανώτερη τάξη (άρθρο 59 Ν.4278/2014) ανεξαρτήτως έδρας για έργα κατηγορίας ΛΙΜΕΝΙΚΑ.

Ο Πρόεδρος

του Λιμενικού Ταμείου Φθ/δας
Σύρμος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative